0756.101.792 0756.101.792
sales@aficity.ro

Politica de confidentialitate a datelor

Politica de cookies si confidentialitate a datelor cu caracter personal

  1. Societatea PREMIER SOLUTIONS & TEAM S.R.L, persoana juridica romana, cu sediul social in Bucuresti, Sector 6, B-dul Vasile Milea, Nr 4,Et. 2, Cam. 3, înregistrată la Registrul Comerțului de pe langa Tribunalul București sub nr. J40/6863/2007, cod de inregistrare fiscala: RO 21507600 (“Societatea”)

  1. Datele de contact ale responsabilului cu protectia datelor cu caracter personal sunt: office@afi- europe.ro.

Asiguram protectia si respectarea confidențialitatii datelor tale cu caracter personal prin implementarea masurilor necesare prevazute de normele și reglementările în vigoare privind protecția datelor, inclusiv Regulamentul general (UE) 2016/679 privind protecția datelor (“RGPD”).

Acest document are rolul de a vă informa asupra datelor cu caracter personal pe care le colectăm de la dvs. sau pe care dvs. ni le comunicați prin intermediul prezentului web-site, modul în care vom prelucra aceste date, precum si drepturile pe care RGPD vi le ofera.

  1. Prelucrarea datelor cu caracter personal (insemnand informatiile care identifica o persoana fizica sau care o fac cel puțin identificabila) se face in urmatoarele scopuri:

    • Realizarea serviciilor de relatii cu clientii;

    • Semnarea contractelor de vanzare-cumparare;

    • Realizarea activitatilor de marketing pentru propriile nevoi;

    • Realizarea de profile conform celor descrise in acest document, inclusiv prin intermediul tehnologiei “cookie” (pentru mai multe detalii legate de utilizarea cookies, va rugam sa apasati (… ).

Temeiurile legale ale prelucrarii acestor date cu caracter personal, conforme RGPD, sunt dupa cum urmeaza:

    • consimtamantul vizitatorilor siteului (art 6 (1) a RGPD) pentru datele folosite pentru activitatile de marketing direct (e.g. abonarea la newsletter, cookie-uri de marketing, etc.);

    • executarea contractului si pasii preliminari pentru acest contract (art. 6(1) b RGPD) – pentru datele colectate prin formularul de inregistrare de la clienti sau datele primite ca urmare a serviciilor de relatii cu clientii;

    • obligatii legale (art. 6 (1) c RGPD) pentru datele necesare pentru indeplinirea obligatiilor de facturare, de arhivare, precum si a celorlalte obligatii legale incidente;

    • indeplinirea intereselor legitime ale PREMIER SOLUTIONS & TEAM S.R.L. de a-si derula operatiunile in conformitate cu obiectul sau de activitate, (art 6 (1) f RGPD pentru datele folosite pentru marketing pentru clientii actuali, pentru asigurarea securitatii site-ului propriu aficity.ro si datele folosite intern pentru optimizarea site-ului propriu aficity.ro, precum si pentru datele colectate prin formularul de inregistrare de la persoanele vizate care nu au calitatea de client sau

pentru datele primite ca urmare a serviciilor de relatii cu persoanele vizate care nu au calitatea de client.

  1. In functie de interactiunile pe care le aveti cu site-ul nostru, aficity.ro colecteaza datele cu caracter personal de la utilizatorii sai prin trei modalitati:

    • direct de la utilizator

    • date de trafic, de la browserul utilizatorului

    • prin intermediul cookie-urilor.

  1. Date personale colectate direct.

a1. Cand accesati aficity.ro si completati un formular de inregistrare pus la dispozitia dvs.va putem cere:

    • numele, prenumele: pentru identificare;

    • adresa de email: pentru comunicari directe;

    • numar de telefon: pentru comunicari directe;

    • detalii ale solicitarii dvs: mesaj cu informatii diverse ale dvs;

    • alte date necesare pentru contractarea si livrarea tuturor informatiilor solicitate.

Daca nu ne furnizati aceste date vom fi in imposibilitatea de a onora solicitarile dvs.

Aceste date sunt stocate pentru perioada necesara indeplinirii scopurilor urmarite de prelucrare. Stocarea datelor cu caracter personal se va mai putea realiza si ulterior in vederea conformarii cu obligatiile legale aplicabile, inclusiv, dar fara limitare la, dispozitiile referitoare la obligatia de arhivare si la obligatiile financiar-contabile.

    1. Cand accesati serviciile de asistenta va putem cere numele, adresa de e-mail sau numarul de telefon. Ne rezervam dreptul de a inregistra orice comunicare telefonica sau electronica realizata pentru serviciile de asistenta ale serviciilor aficity.ro in scopul imbunatatirii serviciilor noastre. Va vom informa inainte de inceperea comunicarii de faptul ca aceasta ar putea fi inregistrata.

Aceste date sunt stocate pentru perioada necesara indeplinirii scopurilor urmarite de prelucrare. Stocarea datelor cu caracter personal se va putea realiza si ulterior in vederea conformarii cu obligatiile legale aplicabile, inclusiv, dar fara limitare la, dispozitiile referitoare la obligatia de arhivare si la obligatiile financiar-contabile.

    1. Cand solicitati primirea de newsletter sau cand prelucram date in alte situatii pentru scop de marketing. De asemenea, putem utiliza datele dvs. de contact pentru a va furniza in forma electronica sau pe suport de hartie oferte, informari, stiri cu privire la produsele si serviciile noastre, dar numai daca v-ati abonat si daca v-ati dat acordul expres la o astfel de prelucrare. De asemenea, putem prelucra datele dumneavoastra in scop de marketing si in alte situatii.

Datele dvs. vor fi prelucrate in scopuri de publicitate si marketing pe toata durata in care sunteti abonat la newsletter, iar in celelalte cazuri de prelucrare precum in scopuri comerciale de vanzare-cumparare, pe toata durata desfasurarii proiectului AFI City. Stocarea datelor cu caracter personal se va mai putea realiza si ulterior in vederea conformarii cu obligatiile legale aplicabile, inclusiv, dar fara limitare la, dispozitiile referitoare la obligatia de arhivare si la obligatiile financiar-contabile.

Putem solicita si alte date care pot constitui date cu caracter personal numai in masura in care sunt necesare pentru aceste scopuri.

Aceste date sunt folosite, de exemplu, in scopul contactarii dvs. pentru a solutiona o reclamatie/solicitare a dvs.

Puteti oricand sa va retrageti consimtamantul, exprimandu-va optiunea de a nu primi aceste informatii in viitor facand click pe „Dezabonati” atunci cand primiti e-mailul respectiv sau trimitand un e-mail la adresa: office@afi-europe.ro.

  1. Date de trafic

Atunci cand vizitati un site web, indiferent de dispozitivul folosit, dezvaluiti anumite informatii despre dvs., precum adresa dvs. IP, ora vizitei dvs., locul de unde ati accesat site-ul noastu, paginile vizitate. aficity.ro, ca si alti operatori, inregistreaza aceste informatii pentru o perioada de timp determinata. aficity.ro foloseste servicii externe de analiza a traficului, cum ar fi Google analytics.

Pentru mai multe detalii privind utilizarea modulelor de tip cookies va rugam sa accesati Politica de cookies disponibila aici

Aceste date sunt folosite de catre aficity.ro pentru imbunatatirea site-ului si serviciilor noastre, dar si pentru asigurarea securitatii site-ului nostru.

Aceste date sunt pastrate pentru o perioada de timp si in scopul evidentiat in tabelul de mai jos:

Domeniu

Nume cookies

Tip cookies

Scop

Durata (zile)

.aficity.ro

_ga

Extern

Google Analytics cookie

Monitorizare trafic

2 ani

.aficity.ro

_gat

Extern

Google Analytics cookie Monitorizare trafic

1 an

.aficity.ro

_gid

Extern

Google Analytics cookie Monitorizare trafic

1 zi

.facebook.com

fr

Extern

Facebook cookie Monitorizare trafic

3 lung

aficity.ro

_wpfuuid

Intern

Functionare website

expira in anul 2029

Anumite sectiuni de continut de pe site pot fi furnizate prin intermediul unor terte parti/furnizori terti (de exemplu un videoclip). Tertii pot plasa aceste cookie-uri pe site (denumite “cookie-uri terta parte” intrucat nu sunt plasate de titularul site-ului). Utilizatorii care nu doresc utilizarea cookie-urilor de terte parti, pot folosi setarile browserului preferat pentru stergerea sau blocarea acestora:

Din setarile browser-ului

Internet Explorer –http://windows.microsoft.com/ro-ro/internet-explorer/delete-manage-cookies

Mozilla Firefox http://support.mozilla.org/ro/kb/cookie-urile

Google Chrome http://support.google.com/chrome/bin/answer.py?hl=ro&answer=95647

Safari –https://support.apple.com/kb/PH19214?viewlocale=ro_RO&locale=en_Us

sau

Plugin-uri de browser de blocare a cookie-uri de terte parti cum ar fi: UBlock, Ghostery, AdBlock, PrivacyBadger.

  1. Destinatarii datelor cu caracter personal

Datele cu caracter personal sunt transmise in scopurile declarate de website, in unele cazuri, catre parteneri contractuali ai PREMIER SOLUTIONS & TEAM S.R.L., avand, cu titlu de exemplu,urmatoarele destinatii:

Categorie de date

Destinatar

Scop

Date din contract (nume, adresa de facturare, email, telefon)

Serviciul de contabilitate

Obligatii fiscale

Date din contract (nume, email, telefon)

Furnizor Servicii- AFI Gift Card

Emitere carduri AFI Gift

Date din contract (nume, adresa de facturare, email, telefon)

Hosting platforma / suport tehnic

Securitatea website-ului si suport tehnic

In aceste cazuri, avem grija ca si partenerii nostri colaboratori sa indeplineasca cerintele legale cu privire la protectia datelor.

In plus, este posibil sa dezvaluim informatiile dvs., integral sau partial, in conditiile legii catre urmatoarele entitati:

  1. Catre societatile din acelasi grup cu Societatea

  2. Partenerii contractuali ai Societatii/Furnizori de servicii. Putem dezvalui informatiile dvs. altor companii care ne furnizeaza servicii si actioneaza in calitate de persoane imputernicite, cum ar fi companiile care ne ajuta pentru facturare, companiilor care se ocupa de mentenanta website- ului sau care trimit e-mailuri in numele nostru.

Aceste entitati sunt selectate cu grija pentru a ne asigura ca indeplinesc cerintele specifice in materie de protectie a datelor cu caracter personal. Aceste entitati nu pot utiliza informatiile dvs. in alte scopuri decat cel de a ne furniza servicii.

  1. Publicului– in acest caz, in ce priveste anuntarea castigatorilor concursurilor (cand sau daca este cazul).

  1. Informatiile oferite de dvs., ce contin date de identificare pot fi transmise catre autoritatile publice in cazul in care vor exista solicitari formulate in limita competentelor acestor autoritati sau o cerinta legala in acest sens, vor putea fi folosite in scopul intocmirii documentelor de angajare si a altor documente ce vizeaza exclusiv relatiile de munca sau pentru comunicari comerciale sau raspunsuri la solicitarile trimise de dvs., iar in cazul unor solicitari legitime, vor fi transmise catre autoritatile statului: Inspectoratul Teritorial de Munca, Agentia pentru ocuparea Fortelor de Munca, Autoritati Judecatoresti, altor parti cu consimtamantul sau la solicitarea dvs.

  1. In afara dezvaluirilor descrise in prezenta Politica de confidentialitate, este posibil sa transmitem informatiile tertilor carora consimtiti sau solicitati sa efectuam o asemenea dezvaluire.

  1. Transferul datelor cu caracter personal

Majoritatea imputernicitilor cu care lucram sunt in Uniunea Europeana, iar ceilalti din Statele Unite sunt inrolati in cadrul programului scutului de confidentialitate (Privacy Shield) Statele Unite – Uniunea Europeana.

  1. Nu folosim procese decizionale automate sau profilare cu efecte juridice sau care va afecteaza in mod similar pe site-ul aficity.ro.

Folosim sisteme de profilare a vizitatorilor site-ului aficity.ro pentru comunicari comerciale personalizate cu acestia si oferte trimise prin site, push notifications, email sau SMS, dupa caz.

  1. Conform prevederilor RGPD, beneficiati de dreptul de informare, acces, rectificare sau stergere a datelor personale, de restrictionare a prelucrarii, de portabilitate a datelor personale, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale automate, dreptul de adresare catre Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal, precum si de dreptul a va retrage consimtamantul atunci cand prelucrarea se bazeaza pe acest temei.

  1. Dreptul la informare – dreptul de a primi un conţinut minim de informaţii cu privire la activitaţile

de prelucrare efectuate de catre Societate, in conformitate cu cerinţele legale;

  1. Dreptul de acces – puteti obtine de la noi, la cerere si in conditiile stabilite de legislatie, confirmarea faptului ca prelucram datele dvs. personale, precum si informatii privind specificul prelucrarii.

  1. Dreptul de a rectifica datele – puteti sa ne solicitati sa rectificam datele dvs. personale incorecte/inexacte ori, dupa caz, completarea datelor care sunt incomplete, inclusiv prin furnizarea unei declaratii suplimentare.

  1. Dreptul la stergerea datelor (“dreptul de a fi uitat”) – puteti solicita stergerea datelor personale care va privesc, fara intarzieri justificate, in cazurile prevazute de lege.

  1. Retragerea consimtamantului – puteti sa va retrageti oricand consimtamantul cu privire la prelucrarea datelor. Retragerea consimtamantului nu afecteaza legalitatea prelucrarii efectuate pe baza consimtamantului inainte de retragerea acestuia.

  1. Dreptul de opozitie – va puteti opune oricand, din motive intemeiate si legitime legate de situatia dvs. particulara, ca datele care va vizeaza sa faca obiectul unei prelucrari, cu exceptia cazurilor in care exista dispozitii legale contrare. Si in cazul activitatilor de marketing direct, persoanele vizate au dreptul de a se opune acestei prelucrari in orice moment.

  1. Restrictionarea prelucrarii – in anumite conditii, in masura in care sunt indeplinite conditiile prevazute de lege, puteti solicita restrictionarea prelucrarii datelor dvs. personale.

  1. Dreptul la portabilitatea datelor – in masura in care prelucram datele prin mijloace automate, puteti sa ne solicitati, in conditiile legii, (i) sa furnizam datele dvs. intr-o forma structurata, utilizata curent si care poate fi citita in mod automat, precum si (ii) sa transmitem aceste date catre alt operator de date, in masura in care sunt indeplinite conditiile prevazute de lege.

  2. Dreptul de a depune o plangere la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal (inclusiv la adresa de e-mail plangere@dataprotection.ro) – aveti dreptul de a depune o plangere la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal pentru exercitarea si apararea oricaror drepturi garantate de legislatia in materie, fara a se aduce atingere posibilitatii de a va adresa justitiei.

Datele de contact ale autoritatii de supraveghere sunt dupa cum urmeaza: Autoritatea Nationala pentru Supravegherea Datelor cu Caracter Personal din Romania B-dul G-ral. Gheorghe Magheru 28-30 Sector 1, cod postal 010336, Bucuresti, Romania anspdcp@dataprotection.ro

  1. Dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale automate – dreptul de a nu face obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrare automata, inclusiv crearea de profiluri, care produce efecte juridice care o privesc sau o afecteaza in mod similar intr-o masura semnificativa.

Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa catre PREMIER SOLUTIONS & TEAM S.R.L. prin accesarea formularului de contact la adresa office@afi-europe.ro.

  1. Securitatea datelor cu caracter personal

PREMIER SOLUTIONS & TEAM S.R.L. implementeaza masuri tehnice si organizatorice adecvate in vederea asigurarii unui nivel de securitate corespunzator riscurilor asociate tipurilor de date prelucrate si operatiunilor de prelucrare.

ACTIVITATI DE MARKETING DIRECT / PROMOVARE / PRIMIRE NEWSLETTER

Confidenţialitatea ta este importantă pentru noi. Vrem să fim transparenţi și să îţi oferim posibilitatea să accepţi cookie-urile în funcţie de preferinţele tale.
×
Alegerea dumneavoastră privind modulele cookie de pe acest site
FIŞIERE COOKIE NECESARE
Aceste cookies sunt strict necesare pentru funcţionarea site-ului și nu necesită acordul vizitatorilor site-ului, fiind activate automat.
Afisează modulele cookie necesare
Vă rugăm să alegeţi care dintre fişierele cookie de mai jos nu doriţi să fie utilizate în ce vă priveşte.
Aceste module cookie ne permit să analizăm modul de folosire a paginii web, putând astfel să ne adaptăm necesității userului prin îmbunătățirea permanentă a website-ului nostru.
Afisează modulele cookie necesare
Aceste module cookie vă permit să vă conectaţi la reţelele de socializare preferate și să interacţionaţi cu alţi utilizatori.
Afisează modulele cookie necesare
Aceste module cookie sunt folosite de noi și alte entităţi pentru a vă oferi publicitate relevantă intereselor dumneavoastră.

Vineri, 6 decembrie și sâmbătă, 7 decembrie, biroul nostru de vânzări va fi închis.

Te așteptâm de luni, 9 decembrie, să discutăm despre viitorul tău în #AfiCity!