0756.101.792 0756.101.792
sales@aficity.ro

Despre Afi City

DESPRE
AFI CITY

AFI CITY,

PRIMUL PROIECT REZIDENTIAL
AFI EUROPE IN ROMANIA

AFI City este localizat in partea de nord-vest a Bucurestiului, in sectorul 1, de-a lungul Bulevardului Bucurestii Noi. Odata finalizat, acest proiect rezidential planificat la scara larga va fi unul dintre cele mai mari proiecte rezidentiale din Bucuresti. In prima faza, doua cladiri rezidentiale totalizand 190 de apartamente si 228 de locuri de parcare supraterane sunt planificate sa inceapa dezvoltarea, in timp ce fazele viitoare se afla in stadiul de proiectare.

Intr-una dintre cele mai verzi zone ale Bucurestiului, gandita ca o „comunitate privata”, proiectul permite proprietarilor sa se bucure de un stil de viata sigur si privat, inconjurati de gradini si locuri de joaca spatioase, unde au parte de activitati de familie in aer liber, de aer curat si de o atmosfera linistita, fiind combinatia perfecta intre familie, prieteni si un stil de viata propriu.

Atmosfera unei comunitati, sentimentul de acasa, confortul, siguranta, prietenia si multe altele au fost luate in considerare pentru proiectarea AFI City. Povestea noastra incepe aici.

AFI EUROPE,

LIDER PE PIETELE IMOBILIARE DIN
EUROPA CENTRALA SI DE EST

AFI Europe este o subsidiara a AFI Properties si una dintre companiile lider in ceea ce priveste dezvoltarea, managementul si investitiile din domeniul imobiliar pe pietele din Europa Centrala si de Est. Inca din 1997 este prezenta in tari precum Romania, Cehia, Polonia, Germania, Bulgaria, Serbia, Ungaria si Letonia.

AFI Europe este proprietarul si managerul unui portofoliu ce cuprinde peste 450.000 mp de spatii comerciale, parcuri de business si dezvoltari rezidentiale de mare amploare.

In acest moment, AFI Europe construieste 1.000 de apartamente in Belgrad, Cracovia, Riga si Praga. De la inceputul anului 2017, compania a vandut peste 600 de unitati rezidentiale in Europa.

Click aici pentru mai multe detalii despre proiectele AFI Europe